O nama
oreol lasersko graviranje

O nama


ZR Oreol je firma osnovana 2008. godine u Užicu koja se bavi uslugama laserskog graviranja, kolor i tampon štampe.


Naši klijenti su pravna i fizička lica iz raznih oblasti privrede, sa raznovrsnim potrebama i idejama usluga laserskog graviranja i prosecanja odnosno kolor i tampon štampe.


Odlikuju nas: brz i lak dogovor sa klijentima, mogućnost u ostvarivanju skoro svih vaših zamisli i ideja, visok kvalitet, kratko trajanje izrade i povoljne cene.

lasersko graviranje

Laserska tehnologija


Laserska tehnologija je jedna od najsavremenijih tehnologija u svetu za graviranje i prosecanje materijala.

Odlikuju je velika brzina rada, milimetarska preciznost i visok kvalitet! Pored toga lasersku tehnologiju izdvaja i mogućnost rada sa veoma velikim brojem materijala.


Dimenzije radne površine su 60cm x 30 cm.


Naš laser je iz porodice lasera američke firme "Universal laser system", lidera na tržistu u oblasti laserskih tehnologija, koji obezbeđuje visok kvalitet obrađenih materijala.

materijali

Materijali


Laser je tehnologija koja omogućava rad na širokom spektru materijala. Najpogodniji za rad su proizvodi od drveta, dok u paletu materijala pogodnih za obradu spadaju: guma, klirit, pleksiglas, sundjerasti i penasti materijali, itd. Neki materijali kao što su koža, staklo, razne vrste plastike i pojedini bojeni metali u većini slučajeva su uspešno obradivi, mada ne uvek. Zbog toga vam nudimo mogućnost da dođete u naše prostorije i napravite uzorke za sve vaše ideje na materijalima po vašem izboru.

kolor stampa

Kolor štampa


Oreol nudi i usluge laserske kolor štampe. U ponudi imamo razne vrste papira, od običnih do kartonskih i paus papira, gramature 80 – 300 g/m². Maksimalne dimenzije štampe su A4 formata. Takodje vršimo i usluge plasticifiranja.

Asortiman: vizit karte, ID kartice, cenovnici, jelovnici, pozivnice, čestitke, koverte, flajeri, posteri itd.

tampon stampa

Tampon štampa


Tampon štampa je tehnika duboke štampe, gde se gumenim tamponom sa štamparske forme boja nanosi na predmet obrade. Ova vrsta štampe se najčešće koristi za štampu na zakrivljenim predmetima, izrađenim od raznih materijala kao što su staklo, keramika, plastika, guma, metal, drvo, itd. Prednost tampon štampe je njena primenljivost. Tampon štampa pruža mogućnost otiskivanja na predmetima koji imaju neravne površine, na kojima drugim tehnikama ne bi bilo moguće štampati.

vrati se na vrh strane